‘Nasamo’ je singl prvijenac mladog kantautora koji se publici predstavlja pod umjetničkim imenom Neo. Iza imena Neo krije se student grafičkog dizajna Josip Kolić, a iako je još u djetinjstvu sve krenulo s harmonikom, ljubav prema klaviru bila je jača pa tu uglavnom danas i započinju nove glazbene priče.

Pjesma ‘Nasamo’ snažnog je, suvremenog i plesnog ritma, a nastala je u suradnji sa sve poznatijim mladim producentom Luigijem Kotlarom Alvizeom, a kako poručuje Neo, pjesma je slojevita, može se shvatiti i doslovno, ali nosi i određenu dubinu.

Neo – Nasamo (Official video)

Instagram: https://www.instagram.com/neomusic._/Tik Tok: https://www.tiktok.com/@neomusic_?Facebook: https://www.facebook.com/neomusiccroStream / Buy: https:…

‘’Na slušatelju je da otključa značenje pjesme za sebe. Spot za ‘Nasamo’ sniman je tijekom ljeta prošle godine s ekipom s Akademije dramske umjetnosti, a projekt su predvodili genijalni redatelj Jan Krevatin te moja draga prijateljica i producentica Veronika Milinović – poručuje Neo o singlu prvijencu s kojim se napokon predstavlja široj publici.

Glazbu i tekst potpisuje Josip Kolić Neo, a u aranžmanu mu se pridružio Luigi Kotlar Alvize. Vokale je snimao Ivan Mihaljević (SuperSonic SongBird), produkciju singla, mix i master potpisuje Luigi Kotlar Alvize, a režiju spota potpisuje Jan Krevatin.

Izvor: Soundguardian

error: Content is protected !!