Glasovanje za hit siječnja je završilo i prva pjesma nominirana je u finale izbora za ovogodišnju Cesaricu. U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Ona me voli” u izvedbi Ljubavnika, “Plan B” koju izvodi Franka, “Ptice” Matije Cveka te pjesme “Sjeti se” u izvedbi Damira Kedže i “Svi smo uz vas” u izvedbi Ivana Zaka i prijatelja.
Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Ptice” u izvedbi Matije Cveka koji, zajedno s Alanom Dovićem, i autorski potpisuje pjesmu.

Samozatajan i talentiran, Matija Cvek profilirao se u pjevača čiju svaku novu pjesmu napeto iščekujemo jer znamo da će imati priču i emociju. Matija je autor svih svojih pjesama, a nakon što je sredinom siječnja predstavio pjesmu „Ptice“ s kojom će ove godine nastupiti na Zagrebačkom festivalu, sad je otišao i korak dalje. S ovom pjesmom pozicionirao se visoko na top listama, na ljestvici Glazbeni top 20 ovaj tjedan zauzeo je upravo prvo mjesto, a sada ima i Cesaricu za Hit siječnja!

“Hvala publici na glasovima, ova nagrada posebno veseli baš iz razloga što ju dodjeljuje publika i samim tim je njena vrijednost neprocjenjiva. Također veseli činjenica da se natječemo dalje za hit godine što dodatno stimulira i motivira za daljnji rad”, poručio je Matija Cvek. Novih pet mjesečnih prijedloga za Hit veljače bit će predstavljeno u ponedjeljak 15. ožujka.

Izvor : cesarica.org

error: Content is protected !!