Polusestra Meghan Markle je, očekivano, kritizirala eksplozivni intervju koji su vojvotkinja i vojvoda od Sussexa dali Oprah Winfrey, rekavši da je istina potpuno zanemarena, pokazavši fotografije i dokumente koji opovrgavaju tvrdnje izrečene protiv nje.

Samantha Markle (56) priznala je da ne osjeća nimalo simpatija za Meghan (39), koja je tijekom intervjua rekla da je razmišljala o samoubojstvu dok je bila članica kraljevske obitelji.

Umjesto toga je optužila vojvotkinju da joj je depresija samo izgovor da tretira ljude kao krpe, prenosi Daily Mail.

Meghan je u intervjuu ispričala da ju Samantha zapravo ne poznaje, jer je ona bila jedinica u obitelji, no Samantha tvrdi da je to daleko od istine, prenosi Jutarnji.

– Nije mi jasno kako može reći da ju ne poznajem i da je ona jedinica. Imamo fotografije koje pokazuju da smo cijeli život provele zajedno. Kako je moguće da me ne poznaje?, rekla je za Inside Edition, dok je pokazivala fotografije dviju žena u različitim životnim fazama, od kojih posljednja datira iz 2008., prije samo 13 godina.

Kada je Oprah upitala Meghan da prokomentira Samanthinu knjigu o polusestri, vojvotkinja je uzvratila.

– Bilo bi jako teško ispričati sve o meni, ako me ne poznaješ, rekla je.

Meghan je u intervjuu ispričala da svoju polusestru nije vidjela gotovo dva desetljeća.

Vojvotkinja je također ustvrdila da je Samantha ponovno uzela prezime Markle tek nakon što je Meghan započela vezu s Harryjem, sugerirajući da je njezina polusestra željela profitirati na imenu zbog velikog javnog interesa.

– Dovoljno govori činjenica da je promijenila prezime natrag u Markle, tek kada sam počela hodati s Harryjem – rekla je Meghan.

Samantha tvrdi da to nije točno i predočila dokaze za koje kaže da pobijaju tu tvrdnju.

– Ja sam bila Markle prije nego što je ona bila. Bilo mi je čudno što je to rekla. Markle je uvijek bilo moje prezime, rekla je. 

Potom je pokazala zahtjev za promjenom imena iz Yvonne M. Markle u Samantha M. Markle s datumom od prosinca 1997. godine i njezinu fakultetsku diplomu, na kojoj stoji Samantha M. Markle.

Piše M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!