Nebojša Vukanović, zastupnik u Narodnoj skupštini RS objavio je video koji je nastao 5. ožujka na Jahorini, a na kojem je nastup pjevačice iz Srbije Ljupke Stević. 

Na snimku se vidi kako se nitko ne pridržava epidemioloških mjera, a Vukanović je oštro kritizirao inspekciju i policiju koji nisu reagirali.

-Održana je žurka na kojoj je nastupala Ljupka Stević, a provod je trajao do pet sati ujutru. Žurka je organizirana neposredno nakon uvođenja novih mjera, ograničenje na 50 gostiju u objektu i rad do 22. Na Palama i u Sarajevu je jedno od najvećih žarišta korone u Republici Srpskoj i BiH. Svaki komentar je suvišan, jer policija i komunalna policija širom RS obilazi ugostiteljske objekte i piše kazne ako nađe 51. gosta ili da objekt radi posle 22, a da je pravda selektivna pokazuje primjer sa Jahorine. Svaki komentar je suvišan – napisao je Vukanović u komentaru videa.

Ruganje u lice državi – korona party sa Ljupkom Stević u Olimp baru na Jahorini

U Olimp baru na Jahorini u organizaciji Uprave Olimpijskog centra Jahorina, 5-og marta održana je žurks na kojoj je nastupala Ljupka Stević, a provod je traj…

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!