Operna diva Sandra Bagarić i pijanist Darko Domitrović u braku su još od njenih studentskih dana. Upoznali su se čim je došla iz Zenice na Muzičku akademiju u Zagreb na kojoj je on – bio profesor. Njihova ljubav u početku je bila zabranjena, ali je zato izdržala zub vremena pa se u novoj reportaži RTL-ovog Ekskluziva vidi da su zaljubljeni baš kao nekada.

– Ja to računam od onog trenutka kad smo se ugledali, kad smo prohodali, a to je bilo 92. godina, u sobi broj 13 na Muzičkoj akademiji gdje smo i sada. Ja sam znala da je to to, ja sam njega ugledala i rekla ovom čovjeku ću roditi djecu. Moj otac je meni rekao kad smo mi došli iz Sarajeva, nemoj molim te kaže kući da mi dovedeš baletana ili muzičara, hahaha, i ja kažem ćaća, evo ga, nije baletan, pijanista je, rekla je kroz smijeh.

Par je u početku skrivao svoju ljubav, ali su im drugi studenti pružali podršku jer su svi vidjeli koliko su ‘blesavo zaljubljeni’, kako kažu. Ona je tada imala 18 godina, a on je bio 10 godina stariji. Tada to nije bila velika razlika, ali sad ona zadirkujući supruga kaže da on počinje stariti brže od nje.

Nakon pet i pol godina veze ona je odlučila da je vrijeme za brak i zaprosila ga!

– Ja sam jedna poetična i romantična duša i ja sam shvatila da on nikad neće napraviti ono što ja želim i nikad neće izgovoriti na takav način, napravila sam sebi predstavu, rekla je Sandra, a Darko dodao da ona nikada nije imala strpljenja. 

Na bračnom paru se i nakon 24 godine i dvoje djece još uvijek vidi iskra prave ljubavi, ali nije ni u njihovom odnosu uvijek cvjetalo samo cvijeće.

– Lijepo se okrenuti iza sebe i vidjeti da imaš neku povijest! Ali izazova ima apsolutno svuda, pa mi smo se jedno par puta htjeli razvest. Ali smo se onda još slađe pomirili i sve to zaboravili, pa zato svađe služe, rekla je operna diva za kraj.

Piše PSD

error: Content is protected !!