U Zagrebu je održana 24. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), na kojoj je među ostalim, imenovana nova Komisija nogometnih sudaca te odlučeno o domaćinu finala Kupa. 

Predsjednikom Komisije nogometnih sudaca imenovan je Bruno Marić, a dopredsjednik je Damir Batinić. Članovi Komisije su Damir Batinić, Bruno Marić, Ivica Modrić, Vlado Svilokos, Edi Šunjić, Ante Vučemilović Šimunović ml. i Šime Vukić. Odluka stupa na snagu 1. lipnja 2021.

Izvršni odbor HNS-a na sjednici je odlučio da će utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa biti odigrana na stadionu HNK Gorica u Velikoj Gorici.

Na sjednici su usvojeni Pravilnik o statusu trenera, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o statusu igrača i registracijama, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o licenciranju klubova, Pravilnik o izmjenama Pravilnika o radu Izvršnog odbora i njegovih tijela te Odluka o izmjenama i dopunama Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika.

Donesena je i odluka o donaciji Županijskom nogometnom savezu Sisačko-moslavačke županije za sanaciju štete prouzročene na nogometnoj infrastrukturi uslijed potresa.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!