“Ne plači. Ima dosta mostova pod kojima bi mogao naći posao,” jezgrovito je napisao svoje mišljenje Patrick. J. Adamas o Piersu Morganu nakon što je dobio otkaz na ‘Good Morning Britain’ zbog vrijeđanja Meghan Markle zbog njenog intervjua s Oprah Winfrey.

Glumac se proslavio u seriji ‘Suits’ u kojoj je glumio s Markle, a ostali su prijatelji i nakon što se ona preselila u Veliku Britaniju na tri godine, prenosi Her.

Pierse Morgan je u spornoj emisiji izvrijeđao Meghan i princa Harryja optužujući ih da su intervjuu lagali, pa čak i oko dijela u kojem ona tvrdi da ju je pritisak i bullying medija dovodio na rub samoubojstva. Na to su reagirale udruge za mentalno zdravlje, ali i šira javnost. Sada se oglasio i njen prijatelj.

Opisao je kako su on i Markle “proveli veći dio desetljeća radeći zajedno” i da je posljednjih nekoliko godina zapanjeno promatrao kako je pokušavala “pronaći svoje mjesto u obiteljskoj dinamici koja se u najboljem slučaju može opisati kao komplicirana, a u najgorem slučaju kao nazadna i toksična.”

Adams je tretman koji je doživjela okarakterizirao kao “beskrajno rasistički, klevetnički, vitriol koji privlači klikove” i dodao da je “ovo najnovije poglavlje samo još jedan zapanjujući primjer bestidnosti institucije koja je nadživjela svoju važnost, čija je vjerodostojnost izgubljena i koja je očito bankrotirala u pristojnosti.”

To je evidentno isprovociralo Piersa koji glumcu nije ostao dužan. Odgovorio je na njegov komentar da: “Zapravo, ono što je OPSCENO je vaša prijateljica koja uništava suprugovu obitelj na globalnoj televiziji dok kraljičin 99-godišnji suprug leži u bolnici. Kako se usuđuješ ovako napasti našu kraljevsku obitelj, poskakujući mali glupane!”

Piersa Morgana sada istražuje državno povjerenstvo za nadzor medija Ofcom i ostao je bez posla, ali ne odustaje od svog oštrog jezika i obrane kraljice i Monarhije. To može biti jasno valjda samo Britancima, dok ostatak svijeta uglavnom šokirano promatra koliko bez uvijanja i pardona iznosi svoje stavove.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!