Meghanin otac Thomas Markle, s kojim ona ne kontaktira od vremena neposredno prije udaje za Harryja, oglasio se na ono što su Harry i Meghan Markle izrekli u intervjuu s Oprah Winfrey.

Thomas negira tvrdnje svoje kćeri kako ju je izdao, iako priznaje da je pogriješio kad se dogovorio s paparazzima za snimanje fotografija kako se priprema za odlazak na Meghanino vjenčanje.

Tvrdi da se zbog toga ispričao najmanje sto puta, ali nikad mu ni Meghan ni Harry nisu odgovarali.

– Svi radimo greške, ali ja nikad nisam igrao bilijar na svlačenje i obukao Hitlerovu uniformu kao što je to Harry napravio – kazao je Thomas Markle, spominjući prinčeve incidente iz mlađih dana.

Harry je odjenuo nacističku uniformu na zabavu kad mu je bilo 20 godina, a sedam godina kasnije je fotografiran bez ičega, osim ogrlice oko vrata, u društvu također gole djevojke koja se skrivala iza njega.

Snimka je nastala dok su igrali bilijar na skidanje u njegovom apartmanu u hotelu u Las Vegasu.

Nada se upoznati unuka Archieja

Meghanin otac kaže i kako se još uvijek nada da će upoznati unuka Archieja, budući da obitelj njegove kćeri sada živi na samo stotinjak kilometara udaljenosti od njega.

Tvrdi i kako britanska kraljevska obitelj nije rasistička, te kako je, ako je netko zaista pitao koliko će tamna biti boja Archejeve kože, to vjerojatno bilo samo “glupavo pitanje”.

Thomas je kazao i kako je, gledajući intervju kćeri i zeta s Oprah, bio uznemiren kad je njegova najmlađa kći rekla da je život u kraljevskoj obitelji bio toliko stresan da je razmišljala o samoubojstvu, ali je i doveo u pitanje Harryjevu brigu o njoj, kazavši kako je on očigledno nije dovoljno podupirao.

U razgovoru za program “Good Morning Britain”, Thomas Markle je rekao kako jest iznevjerio svoju kćer, ali kako je i ona to napravila njemu, “odsjekavši” ga prije gotovo tri godine nakon što je imao operaciju srca.

‘Uvijek sam tu za nju, ako me želi…’

– Nije me izgubila, dala je izjavu da me je izgubila, ali nije, uvijek sam bio tu za nju, i sada sam tu za nju, ako me želi – kazao je Meghanin otac.

Ponovio je kako žali zbog onoga što je napravio, ali je pokušao izmiriti se s Meghan.

– Nikad je nisam prestao voljeti. Ne slažem se sa svime što moja djeca čine, ali ću ih uvijek voljeti. I sasvim sigurno volim Meghan – kazao je Thomas Markle.

Izvor:slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!