Pjesma “Loco, loco” djevojaka iz grupe “Hurricane”, ovogodišnjih predstavnica Srbije na Izboru za pjesmu Eurovizije, kako pišu srpski mediji, nije naišla na simpatije publike.

Posebno negativne reakcije izazvao je videospot autora Dejana Milićevića.

Razočarana publika masovno dijeli komentare poput onih da je “sve lijepo ako se ne gleda i ne sluša”, da Srbiju neće predstavljati već obrukati, piše Nova.rs.

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, čini se, nisu uznemirene kritikama. Kažu da redovito vježbaju i spremaju se za veliki izazov koji je pred njima.

U kratkom razgovoru za Nova.rs izjavile su da poštuju svačije mišljenje i ukus, te da su pored negativnih komentara dobile i hrpu pozitivnih.

“Ima mnogo prepozitivnih komentara i ljudima se baš sviđa. Pjesmu su radili Nemanja Antonić i Darko Dimitrov, što je za nas dobitna kombinacija, tako da je pjesma podjednako dobra kao i ‘Hasta la vista’. Brza je, energična, lako ulazi u uši i potpuno je u našem stilu. Mi smo prezadovoljne!”.

Kažu da razumiju i kritičare.

“Svako ima svoje mišljenje i ukus, i naravno da se ne može svima sve sviđati”, dodale su djevojke.

Evo njihove pjesme i spota, pa procijenite koliko su ozbiljna konkurencija našoj Albini?

Hurricane – LOCO LOCO – Serbia 🇷🇸 – Official Music Video – Eurovision 2021

Hurricane will represent Serbia at the Eurovision Song Contest 2021 with the song LOCO LOCO.-Composer: Nemanja AntonićLyrics: Sanja VučićArrangement: Nemanja…

Piše M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!