Jennifer Garner otvoreno je popričala o utjecaju koji je trudnoća imala na njeno tijelo i s ponosom otkrila da izgleda kao “žena koja je rodila tri bebe, i uvijek će tako izgledati.”  Ispričala je i da je zbog toga i danas, kada ima 48 godina često pitaju je li opet trudna, što joj je postalo čak i smiješno, piše Independent.

Glumica je iskreno rekla što misli o svom postporođajnom tijelu tijekom nastupa u podcastu ‘Happy Mam, Happy Baby’, gdje je objasnila da će zauvijek imati mali trbuščić zahvaljujući svojim trudnoćama.  Djecu, Violet, 15, Seraphinu, 12 i Samuela, 9,  dobila je u braku s Benom Affleckom.

“Postoje neke nevjerojatne žene čija se tijela, bez obzira na to koliko dobiju beba, odmah vrate natrag u isto ono vitko stanje u kojem su bile prije trudnoće, bez bokova, bez trbuha”, rekla je voditeljici Giovanni Fletcher. “To je nevjerojatno. Ima toliko djevojaka koje imaju takvu tjelesnu građu i presretna sam zbog njih.”

“Ja nisam jedn od njih. To nije moja ‘šema’. Mogu se jako puno truditi, biti u formi i još uvijek mogu izgledati kao žena koja je rodila tri bebe, i to će uvijek biti tako.”

Tada se 48-godišnjakinja prisjetila prošlog gostovanja u emisiji kod Ellen DeGeneres iz 2014. godine, gdje je osporila glasine o trudnoći dok je gledateljima govorila da njezin trbuščić ne ide nikamo.

“Nisam trudna, ali imala sam troje djece i ostala mi je mala ispupčina. Od sada, dame, imat ću taj trbuščić i to će biti to,” rekla je tada. “Ajmo se svi naviknuti na njega. Ne ide nikamo. Zove se Violet, Sam i Sera.”

Nezamislivo je koliko slavnima može biti frustrirajuće što se prati svaki njihov korak i što mediji doznaju njihove privatne vijesti od njihovih prijatelja ili obitelji. Još je gore kada su te glasine lažne.

Garner je ispričala da se i dan danas suočava s takvim nagađanjima. Svaki put kad obuče usku haljinu ili se pojave njene slike s plaže ljudi počinju komentirati da je možda opet trudna. Njoj je to postalo čak i smiješno s obzirom na to da ima 48 godina, nema dečka, a ima troje zdrave djece i ne namjerava biti trudna nikada više.

Piše PSD

error: Content is protected !!