Ministar  obrazovanja, znanosti, kulture i sporta, dr.sc. Rašid Hadžović danas je posjetio Studentski centar Mostar, posjetio je zajedničke prostorije, upoznao neke od studenata i uspješnih sportaša iz našega Studentskog centra, te isprobao hranu u studentskoj menzi.

Ravnatelj Studentskog centra Mostar, Dragan Mikulić zahvalio je ministru na dolasku: ”Ovo je prvi put da dolazi ministar u posjet Studentskom centru Mostar, te se nadam kako nije i posljednji put. Suradnja je vrhunska, na bilo kojem nivou, te komunikacija postoji što je vrlo bitno, nikada nismo našli zatvorena vrata i naši projekti se financiraju. Možemo kazati kako je ministarstvo posvetilo dobar dio pažnje prema Studentskom centru”.

Ministar je uputio riječi zahvale ravnatelju Mikuliću, članovima uprave, svim djelatnicima Studentskog centra na svemu što su u vrijeme pandemije i prethodnog ‘lockdowna’ učinili i omogućili kvalitetne uvjete za boravak studentima, te osigurali im maksimalno kvalitetnu Internet konekciju s obzirom da je nastava bila online. ”Mi kao ministarstvo smo pokušali pomoći našem i Studentskom centru i Studentskom hotelu kroz cijelu situaciju prouzročenu pandemijom. Mogu reći da je ovo jedan vrhunski urađen smještaj za naše studente, uvjeti koje imaju i cijena smještaja i hrana koja se služi je na nivou. Zadovoljan sam i prvi put sam ovdje, zasigurno ne i posljednji i mogu reći da su naši studenti na jednom visokom nivou zbrinuti. Iza nas se nalazi maketa koja je vrlo važna  i to je budućnost ovoga Studentskog centra i ja se nadam da će se ravnatelj i cijela uprava i Grad Mostar pobrinuti da se poveća kapacitet ovog centra i da se na kvalitetan način i dalje omoguće odlični uvjeti studentima” kazao je ministar Hadžović.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!