Kratke trodnevne pripreme hrvatske muške rukometne reprezentacije uoči olimpijskih kvalifikacija kojima je domaćin Montpellier su završene, a Hrvatska je spremna za novi izazov koji osigurava odlazak u Tokio na Olimpijske igre.

Novi izbornik Hrvoje Horvat i njegov stručni stožer uspjeli su u kratkom vremenu jedan dio igrača koji su imali brojne susrete posljednjih dana osvježiti, a druge koji su igrali manje, maksimalno pripremiti za ono što ih čeka u Francuskoj.

A raspored igranja u Montpellieru je paklen jer u tri dana hrvatsku reprezentaciju čekaju tri izuzetno teška suparnika – onaj protiv najbolje svjetske reprezentacije svih vremena – domaćina Francuske u petak, Portugala u subotu koji koracima od sedam milja grabi ka velikim ostvarenjima ili nakon svega, a u nedjelju sudar s jednom od najboljih afričkih reprezentacija – Tunisom.

Hrvatski rukometaši jutros su otputovali avionom u Francusku iz Zagreba, a izbornik Hrvoje Horvat odlučio je u Zagrebu ostaviti lijevog vanjskog Mateja Hrstića koji igra u PPD Zagrebu.

Horvat je u Francusku poveo 20 igrača koji će odmah po dolasku na PCR testiranje.

Hrvatska rukometna reprezentacija je dosad pet puta bila na Olimpijskim igrama, a osvojili su zlata u Atlanti i Ateni.

Izvor: Jabuka.tv

error: Content is protected !!