– Znali smo da su oni top ekipa, ali mi smo se previše bazirali na obranu, trebali smo ipak igrati ofenzivnije. Puno smo se trošili u obrani i nismo imali snage i prostora za kontre, rekao je nakon poraza Dinama od Tottenhama Luka Ivanušec.

– Osjećam kao da smo mogli malo više, možda smo malo previše pokazali respekta, trebali smo igrati bezobraznije, dodao je Ivanušec. Smatra da u uzvratu trebaju igrati ofenzivniji nogomet.

– Oni su top ekipa engleske lige, imaju puno iskustva. Šansa uvijek postoji, ali moramo u Zagrebu igrati malo hrabrije i ofenzivnije.

– Bilo nam je teško istrčavati kontre, tu smo gubili puno snage. Još smo nekako uspijevali u prvom poluvremenu, ali u drugom je to bilo sve teže i teže što se i vidjelo, komentar je Mislava Oršića nakon utakmice.

– Trebamo se što bolje pripremiti za uzvrat i probati nešto napraviti, dodao je Oršić, koji je na samom početku utakmice imao sjajnu priliku. 

– Da sam bolje reagirao, možda bi utakmica otišla u drugom smjeru, i mene je iznenadila ta lopta, rekao je Oršić.

– Bit će teško i u uzvratu, sad oni dolaze na naš teren i neće im biti jednostavno. Za nas će to biti finale, zaključuje Oršić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!