Obratili su se s “egzotične plaže”.

Na području Splita, 23. veljače 2021. nestala je maloljetna Ana Kliškinjić. Kao što smo tada pisali, Splitska policija je poduzela sve mjere traganja za 17-godišnjakinjom koja se udaljila iz obiteljskog doma. Njen nestanak prijavljen je kada se djevojka nije vratila u Dicmo iz škole koju pohađa u Splitu.

I dok su je policija i građani zabrinuto tražili, no bezuspješno, Ana se 5.ožujka u kasnonoćnim satima oglasila na You Tube kanalu i otkrila gdje se nalazi. Kako navodi u video obraćanju, s muškarcem po imenu Ante dobrovoljno je otišla od kuće kako ih nitko ne bi mogao na silu razdvojiti.

Unatoč tome što se nestala javila putem You Tube-a, u splitskoj policiji kazuju da je oni i dalje vode kao nestalu.

No, čini se kako se Ana i Ante ne namjeravaju pritajiti, s obzirom da su petak, opet u kasnonoćnim satima objavili novi video. Hoćemo li to gledati video serijale jednom tjedno?

Video počinje uvodnom “špicom” s laganom glazbom i kadrom “egzorične plaže” s natpisom “Negdje jako daleko”. Zatim se pojavljuje scena Ante i Ane ispod suncobrana s pićem u ruci.

– Kao što ste vidjeli prethodni video nam je uklonjen pa smo odlučili snimiti novi – uvodi nas u priču Ante i nastavlja.

– Policija nas poziva na povjerenje, a snimka na kojoj se javno spominje zlostavljanje njima ne vridi ništa. Dok netko stavi snimku s plastičnim oružjem, to im itekako vridi. Ta osoba bude privedena, ispitana, odrede joj kaznu tako da od tih razno raznih službi nema ništa – smireno priča Ante.

Nakon toga je Ana izrazila svoje mišljenje.

– Po njihovom bi se ja tribala vratit doma i nastavit trpit to sve, tako da sam odlučila uzet stvari u svoje ruke. Ante i ja sad živimo zajedno i nadam se da ste se već pomirili s tim- govori.

Ante je pak za kraj nagovijestio kako će ovakvih epizoda još biti.

– Pratite nas i dalje, a drugi put ću vam pokazat kako mi je pas upropastio snimanje. Vidimo se – rekao je na kraju videa, piše Dalmacija danas.

https://www.youtube.com/watch?v=pf0Nk_hvVmc

Izvor:dalmacija danas

error: Content is protected !!