Obratili su se s “egzotične plaže”.

Na području Splita, 23. veljače 2021. nestala je maloljetna Ana Kliškinjić. Kao što smo tada pisali, Splitska policija je poduzela sve mjere traganja za 17-godišnjakinjom koja se udaljila iz obiteljskog doma. Njen nestanak prijavljen je kada se djevojka nije vratila u Dicmo iz škole koju pohađa u Splitu.

I dok su je policija i građani zabrinuto tražili, no bezuspješno, Ana se 5.ožujka u kasnonoćnim satima oglasila na You Tube kanalu i otkrila gdje se nalazi. Kako navodi u video obraćanju, s muškarcem po imenu Ante dobrovoljno je otišla od kuće kako ih nitko ne bi mogao na silu razdvojiti.

Unatoč tome što se nestala javila putem You Tube-a, u splitskoj policiji kazuju da je oni i dalje vode kao nestalu.

No, čini se kako se Ana i Ante ne namjeravaju pritajiti, s obzirom da su petak, opet u kasnonoćnim satima objavili novi video. Hoćemo li to gledati video serijale jednom tjedno?

Video počinje uvodnom “špicom” s laganom glazbom i kadrom “egzorične plaže” s natpisom “Negdje jako daleko”. Zatim se pojavljuje scena Ante i Ane ispod suncobrana s pićem u ruci.

– Kao što ste vidjeli prethodni video nam je uklonjen pa smo odlučili snimiti novi – uvodi nas u priču Ante i nastavlja.

– Policija nas poziva na povjerenje, a snimka na kojoj se javno spominje zlostavljanje njima ne vridi ništa. Dok netko stavi snimku s plastičnim oružjem, to im itekako vridi. Ta osoba bude privedena, ispitana, odrede joj kaznu tako da od tih razno raznih službi nema ništa – smireno priča Ante.

Nakon toga je Ana izrazila svoje mišljenje.

– Po njihovom bi se ja tribala vratit doma i nastavit trpit to sve, tako da sam odlučila uzet stvari u svoje ruke. Ante i ja sad živimo zajedno i nadam se da ste se već pomirili s tim- govori.

Ante je pak za kraj nagovijestio kako će ovakvih epizoda još biti.

– Pratite nas i dalje, a drugi put ću vam pokazat kako mi je pas upropastio snimanje. Vidimo se – rekao je na kraju videa, piše Dalmacija danas.

Odbjegla nevjesta!

Broji Ane, dane, noćiKada ću je prosit doćiKada ću je prosit doćiMeni se je obećala Sve to znade naša kalaSve to znade naša kala..INSTAGRAM: https://instagra…

Izvor:dalmacija danas

error: Content is protected !!