U petak ujutro se u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ dogodio gaf. Naime, dok je najaviljivao gosta i njegovog projekta o životu legende Dinama Velimira Zajeca, Davor Meštrović je proglasio nekadašnjeg nogometaša mrtvim.

Ugostili su novinara Sanjina Španovića kako bi predstavio svoj projekt, knjigu ‘Zeko’, o životu legende Dinama Velimira Zajeca.

‘Dolazi nam kolega novinar Sanjin Španović koji je napisao knjigu o Velimiru Zajecu, nedavno preminulom velikanu hrvatskog nogometa i sporta. Bit će vrlo lijepo i emotivno razgovarati o tome’, rekao je Davor Meštrović.

Novinari Jutarnjeg lista  odmah su nazvali legendarnog Dinamovog kapetana, koji mu je rekao: ‘Jesam, evo me, živ sam, još hodam. Nisam to vidio, mora da su se zabunili, iskombinirali Cicu i mene… Ali poručite kolegama da sam živ i da sam još uvijek dobar i u drugim sportovima.’

S HRT-a su poručili: ‘Bila je riječ o očitom lapsusu bez ikakve loše namjere. Podsjećamo i kako je kolega Meštrović odmah napomenuo da je bila riječ o lapsusu, uz dodatak kako je ‘ovo vrijeme kada nas napuštaju velikani’.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!