Policija je u Mrkonjić Gradu uhapsila osobu iz Zenice čiji su inicijali N.S, osumnjičenu da je pijan vozio ukradeni automobil.

Policija je u petak, 12. ožujka, u mjestu Dabrac zaustavila automobil “seat ibiza”, kojim je upravljalo lice N.S, kod koga je alko-testiranjem utvrđeno 1,73 promila alkohola u krvi, a vozio je prije stjecanja vozačke dozvole.

Prethodno ga je policijska patrola pokušala zaustaviti u 22.45 sata, prilikom kontrole sudionika u prometu u općini Jezero, ali se N.S. na to oglušio i udaljo u pravcu Mrkonjić Grada.

Iz policijske uprave Mrkonjić Grad priopćeno je da je N.S uhićen zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osnovama sigurnosti prometa na putevima u BiH.

Daljim provjerama je utvrđeno da je vozilo kojim je upravljalo lice N.S. istog dana ukradeno u Ulici prve šipovačke brigade u Šipovu.

O slučaju je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka, koji je naložio da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, a da se vozilo vrati oštećenom licu čiji su inicijali E.M.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!