Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez i bivša bejzbolska zvijezda New York Yankeesa Alex Rodriguez u petak su navodno, nakon četiri godine, raskinuli vezu i dvogodišnje zaruke, pišu američki mediji.

Internetska stranica TMZ, koja prati živote slavnih ličnosti, i New York Post objavili su izjave neimenovanih osoba bliskih paru koje tvrde da su zaruke otkazane, a agenti slavnog para nisu komentirali navode.

Par je dvaput prošle godine planirao vjenčanje, no u tomu ih je spriječila pandemija koronavirusa. Jennifer Lopez Alex Rodriguez počeli su se viđati početkom 2017., a zaruke su najavili u ožujku 2019. godine.

Američki tabloidi pišu i da je raskid uslijedio nakon nedavnih glasina o Rodriguezovoj vezi s jednom od zvijezda TV reality showa “Southern Charm” Madison LeCroy (30).

Neimenovani izvor je kazao da Rodriguez trenutačno boravi u Miamiju gdje se priprema za bejzbolsku sezonu, a Lopez snima film u Dominikanskoj Republici.

Pjevačica iz prethodne veze s pjevačem Marcom Anthonyjem ima 13-godišnje blizance, a bila je u kratkoj vezi s glumcem Benom Affleckom.

Par, u medijima poznat kao J-Rod, posljednji je put fotografiran i viđen zajedno potkraj veljače u romantičnom zagrljaju u Dominikanskoj Republici.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!