U povodu osvajanja brončane medalje u bacanju kugle na Europskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunu s hicem od 21.31 metara, u ponedjeljak je za hrvatskog atletičara i rođenog Livnjaka Filipa Mihaljevića priređen svečani prijem kod gradonačelnika Livna Darka Čondrića.

Livanjski gradonačelnik tom je prigodom istaknuo kako je Mihaljevićev uspjeh na ponos svim Livnjacima.  

– Osvojena bronca je potvrda da se velikim radom, upornošću i odricanjem postižu vrhunski rezultati – kazao je Čondrić u izjavi za medije.

Dodao je kako je Mihaljevićev uspjeh još jedan u nizu velikih sportskih rezultata Livnjaka, spomenuvši pritom i njihovog sugrađanina Zlatka Dalića koji je s hrvatskom nogometnom reprezentacijom također postigao velik uspjeh na svjetskoj nogometnoj sceni.

 Brončani s Europskog dvoranskog prvenstva Filip Mihaljević kazao je kako je prijem kod gradonačelnika velika čast i dodao da je to još jedan dokaz da se Livnjaci uvijek drže skupa i da su ponosni jedni na druge.

Također, zbog promoviranja Livna u svijetu, gradonačelnik Čondrić uručio je Mihaljeviću monografiju Franjevačkog samostana Gorica.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!