Courtney Love je podijelila s pratiteljima na Instagramu traumatično iskustvo – prošlo ljeto je zamalo umrla od anemije. O svojim zdravstvenim poteškoćama nije do sada pričala, ali kad je sve prošlo odlučila je reći što joj se dogodilo kako bi upozorila druge koji pate od istih problema, prenosi ET.

“Ljudi, bila sam tužna i izuzetno bolesna. Oslabljena, u neopisivoj boli, prošle godine u kolovozu mi je težina pala na 40 kilograma. Gotovo sam umrla, hemoglobin nisam imala,” napisala je.

Prema klinici Mayo, anemiju uzrokuje nedostatak crvenih krvnih stanica u tijelu, što dovodi do smanjenog protoka kisika u organe.

Love je rekla da su je, dok je pokušavala potražiti liječenje, “stigmatizirali zbog toga što je devet mjeseci bila ovisnica mnogi loše opremljeni liječnici i nadriliječnici dok ju je iscrpljivala akutna bol. Tada sam upoznala najsimpatičnijeg, mudrog doktora za nošenje s boli. Tako sam zahvalna!” podijelila je.

Napisala je da sada koristi CBD koji joj pomaže s boli, koje zahvaljujući ulju, više uopće nema.

Courtney Love se također zahvalila Woodyju Harrelsonu koji ju je prvi put upoznao s raznolikim načinima upotrebe konoplje “Bio si u pravu!” poručila je glumcu.

Pjevačica je također rekla da je već dugo stopostotno trijezna i “čista.” Ova bolest ju je gotovo slomila i držala je prikovanom za krevet, ali je sad svakim danom sve bolje i nada se da će njeno iskustvo i nova snaga pomoći drugima koji se suočavaju s istim problemom.

“Dakle, još se uvijek budim krhka, ali uskoro ću opet biti jaka!” 

Love je dodala Kronovu bolest kao hashtag u svom postu. 2015. je podijelila da je njezin pokojni suprug Kurt Cobain prije smrti zatražio liječenje od ove bolesti. 

PIŠE PSD

error: Content is protected !!