Vojvoda od Sussexa je prvi put razgovarao sa svojim ocem princom Charlesom i bratom princem Williamom otkako je prošli tjedan emitiran njegov i intervju Meghan Markle s Oprah Winfrey, prenosi Hello.

Meghanina prijateljica Gayle King rekla je jutros za CBS: “Pa, zvala sam ih zapravo da vidim kako se osjećaju nakon svega i istina je, Harry je razgovarao i sa svojim bratom i ocem. Rekli su mi da razgovori nisu bili produktivni, ali drago im je što su barem počeli pričati.”

Princ William se već prošlog četvrtka osvrnuo na optužbe za rasizam unutar kraljevske obitelji tijekom javnog nastupa sa suprugom Kate u školi u istočnom Londonu. Rekao je da: “Mi nikako nismo rasistička obitelj.”

Novinari su ga tada pitali i je li u kontaktu sa svojim bratom Harryjem, na što je vojvoda dodao: “Ne, još nisam razgovarao s njim, ali hoću.”

Buckinghamska palača objavila je službeno priopćenje prošlog utorka nakon što je intervju emitiran u SAD-u 7. ožujka.

Izjava u ime kraljice Elizabete II. glasila je: “Cijela je obitelj žalosna nakon što je u cijelosti saznala koliko je posljednjih nekoliko godina bilo izazovno za Harryja i Meghan. Pokrenute teme, posebno ona o rasi, su zabrinjavajuće. Iako se neka naša sjećanja mogu razlikovati, jako smo ozbiljno shvatili ova pitanja i obitelj će ih rješavati privatno.”

“Harry, Meghan i Archie uvijek će biti jako voljeni članovi obitelji,” dodala je.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sada žive u Montecitu u Santa Barbari sa svojim jednogodišnjim sinom Archiejem nakon što su se povukli s kraljevskih dužnosti u ožujku 2020.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!