Britanski teškaši Anthony Joshua i Tyson Fury te sve ostale strane koje su to morale napraviti potpisale su ugovor za održavanje dva meča, prenosi fightsite.hr.

Potvrdio je to glavni organizator i Joshuin menadžer Eddie Hearn koji je najavio kako će idućeg mjeseca imati riješenu lokaciju, ali i datum prvog od dva meča.

– Najteži dio uvijek je onaj gdje ti svi trebaju staviti potpis na papir. No, ovdje je stvarno uložen velik trud od strane svih uključenih, a imamo promotore koji su rivali, mreže koje su rivali te na kraju i borce rivale, izjavio je Hearn za ESPN.

Pretpostavlja se da bi se meč trebao održati u lipnju, a kao glavni favorit u kuloarima kotira Saudijska Arabija, čiji su šejkovi spremni uložiti novce s kakvima se rijetko tko može mjeriti, sve da bi dobili organizaciju ove priredbe.

Tridesetdvogodišnji WBC prvak Fury i godinu dana mlađi prvak po IBF, WBO i WBA verzijama i njegov sunarodnjak Joshua borit će se za ujedinjenje sve četiri titule. Isto tako bi sve četiri trebale biti ulog u revanšu, koji bi se prema ugovoru trebao održati neovisno o ishodu prvog dvoboja.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!