Zbog pogoršane epidemiološke situacije Stožer civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) najavio je restriktivnije mjere koje bi trebale biti usvojene na sjednici u četvrtak, 18. ožujka.

Na poziv predsjednika Vlade ZHŽ-a u utorak je održan sastanak kojem su prisustvovali županijski ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi ZHŽ-a Tomislav Pejić, ministar financija Toni Kraljević, ministar unutarnjih poslova David Grbavac, ravnatelj Uprave civilne zaštite Drago Martinović i ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Andrea Jurić.

Na sastanku su Pejić i Jurić izvijestili prisutne o pogoršanoj epidemiološkoj situaciji na prostoru Županije, ali i na prostoru cijele Federacije BiH.

“Predloženo je uvođenje restriktivnijih mjera kako bi se taj negativan trend zaustavio kao i povećanje nadzora trenutnih mjera od strane Ministarstva unutarnjih poslova i Uprave za inspekcijski nadzor. Sjednica Stožera civilne zaštite bit će održana 18. ožujka, kada bi trebale biti usvojene i nove mjere”, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite ZHŽ-a.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!