Kada su se u studenom prošle godine pojavile glasine kako je Davor Šuker u vezi s atraktivnom bivšom misicom i pjevačicom Kristinom Bralo (28), ni 28-godišnja pjevačica, ni 53-godišnji nogometaš nisu htjeli potvrditi te glasine.

Ipak, ona je sama ranije to dala naslutiti fotografijom na svom Instagram profilu, pa nije čudo da su svi mediji pohitali proglasiti novi slavni par na domaćoj sceni.

Kristina je uoči Nove godine zatvorila svoj Instagram profil za javnost, a tada je, kako kažu njihovi zajednički prijatelji, i ta veza počela polako kopniti.

Baš u to doba predsjednik HNS-a i nekadašnja “zlatna kopačka” otputovao je u Ameriku i to bez Kristine, koja se odlučila posvetiti dalje svojoj glazbenoj karijeri, , piše Jutarnji.

Pjevačica i bivši nogometaš nisu komentirali ni prekid, baš kao ni samu vezu, a dovoljno govori da je sve procurilo u javnost tek tri i pol mjeseca kasnije.

Prije Kristine Bralo, Šuker je dvije godine proveo s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, manekenkama Draganom Radošević i Kristinom Bradač, bivšom tenisačicom Ivom Majoli, ali i španjolskom voditeljicom Anom Obregon koju je i zaprosio.

Kristina Bralo ponijela je 2013. godine titulu Kraljice Hrvatske, no sada se želi fokusirati na stvaranje glazbene karijere, a iza sebe već ima par pjesama: “Hrvatice”, “Pronto”, “Atlantida”…

Kristina sama ne komunicira s medijima. Ne javlja se na pozive ni ne odgovara na poruke, čak ni one na društvenim mrežama. Kad su novinari kontaktirali njezinu zastupnicu za medije Anu Lučić, ni ona nije htjela komentarati ovu temu.

PIŠE JL

error: Content is protected !!