Najmanje je osmero ljudi ubijeno u trima pucnjavama u salonima za masažu u Atlanti i u obližnjem gradu, javlja CNN.

Prva pucnjava u kojoj su četiri osobe ubijene i dvije ranjene, dogodila poslijepodne u salonu za masažu pedesetak kilometara od Atlante, najvećeg grada u saveznoj državi Georgiji, na jugoistoku Sjedinjenih Država, rekao je glasnogovornik policije okruga Cherokee.

Nedugo zatim, u još dvjema pucnjavama ubijene su četiri osobe u dvama salonima za masažu u Atlanti, priopćila je policija u tome gradu. Četiri žrtve drugih dviju pucnjava su žene, navodno azijskog podrijetla.Policija Cherokeeja je preko Facebooka pozvala svjedoke da se jave i objavila snimku osumnjičenika u crnom automobilu. Osumnjičenik, 21-godišnji Robert Aaron Long, uhićen je u utorak navečer oko 240 km južno od Atlante, piše dnevnik Atlanta Journal – Constitution.

-Nakon pregleda videosnimki istražitelji misle da je velika vjerojatnost da je isti napadač sudjelovao u svim trima napadima na salone za masažu u Atlanti u kojima je ubio osmero ljudi, rekao je za AFP glasnogovornik policije u tom glavnom gradu Georgije misleći pritom na Roberta Aarona Longa.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!