Dinamo Zagreb danas od 18:55 na Maksimiru traži čudo u uzvratnoj utakmici Europa lige protiv Tottenhama. Spursi u Zagreb donose dva gola prednosti, a Modri utakmicu dočekuju u čudnom ozračju zbog promjena unutar organizacije i trenera kluba. 

Momčad Dinama je preuzeo dosadašnji pomoćnik Zorana Mamića, Damir Krznar. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Krznar snaći na klupi Dinama u velikom europsko izazovu, gdje na suprotnoj strani ima za protivnike Josea Mourinha i junaka iz prve utakmice Harryja Kanea. Prije poraza od Arsenala u gradskom derbiju ove nedjelje od 2:1, Spursi su upisali pet pobjeda zaredom. U četiri od pet utakmica nisu primili nijedan pogodak, a postigli su ih čak 15, što je jasan pokazatelj u kakvoj su formi. Trenutno se nalaze na osmom mjestu u Premier ligi. Damir Krznar smatra kako zaostatak iz prve utakmice je velik, ali nije nenadoknadiv. 

– Možemo na Maksimiru ići i malo preko maksimuma i doći do onog što nas zadovoljava, a to je jedino prolaz. Mislim da po stilu i filozofiji igre možemo očekivati isti Tottenham kao u prvoj utakmici. Oni su jako poznata ekipa. Možemo očekivati nekoliko promjena u kadru, ali to ne mijenja ništa u pitanju stila i njihove snage, izjavio je Krznar u najavi susreta.

Krznar je trenersku karijeru započeo kao pomoćnik Ilije Lončarevića. Nakon toga je, na poziv Krune Jurčića, radio kao pomoćni trener u Dinamu od 2011. do 2016. godine. Bio je pomoćni trener i u Al Ainu te Al Hilalu sa Zoranom Mamićem, a zatim se ponovno vraća u Dinamo.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!