GNK Dinamo oglasio se priopćenjem za javnost dan prije velike europske utakmice protiv Tottenhama i u vrijeme turbulentog razdoblja u klubu.

Podsjetimo, Vrhovni sud potvrdio je u ponedjeljak presudu osječkog Županijskog suda kojom je odbjegli čelnik GNK Dinamo Zdravko Mamić osuđen na šest i pol godina zatvora za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama. Najviši sud je Zoranu Mamiću smanjio kaznu zatvora s četiri godine i 11 mjeseci na četiri godine i osam mjeseci, a bivšem porezniku Milanu Pernaru s četiri godine i dva mjeseca na tri godine i dva mjeseca.

Bivšem direktoru Dinama Damiru Vrbanoviću potvrđena je prvostupanjska presuda kojom je osuđen na tri godine zatvora.

Priopćenje Dinama prenosimo u cijelosti:

– Potpuno zadovoljni dosadašnjim radom GNK Dinamo, Izvršni i Nadzorni odbor kluba na današnjoj izvanrednoj sjednici donijeli su jednoglasnu odluku da odaju puno priznanje svim tijelima, sektorima i članovima našeg kluba, naglašavajući da GNK Dinamo u niti jednom segmentu ne odustaje od dosadašnje koncepcije i klupskih strategija, zadržavajući tako kontinuitet dosadašnjeg upravljanja klubom.

Ovime IO i NO daju jednoglasnu potporu Upravi kluba, svim zaposlenicima i tijelima GNK Dinamo da nastave s aktivnostima koji će naš Klub održati stabilnim i kvalitetnim u svim njegovim segmentima.

Upućene su čestitke stručnom stožeru i igračima prve momčadi na dosadašnjim sportskim rezultatima te je izražena vjera u ispunjenje osnovnog cilja – osvajanje dvostruke krune i što bolju prezentaciju na sutrašnjoj utakmici protiv Tottenhama.

Klub zahvaljuje svim pojedincima koji su svojim znanjem i predanim radom doprinijeli da GNK Dinamo postane najbolji hrvatski nogometni klub.

Izražavajući zadovoljstvo rezultatima Kluba u posljednjih 20 godina, svim našim navijačima i članovima poručujemo da ćemo napraviti sve da Dinamo bude još bolji u godinama koje dolaze.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!