Prenosimo vam obavijesti za roditelje koje smo dobili od OŠ Marka Marulića, OŠ Tina Ujevića i Srednje strukovne škole Ruđera Boškovića Ljubuški.

Osnovna škola Marka Marulića Ljubuški

OBAVIJEST ZA RODITELJE
Poštovani roditelji!
Uslijed pogoršanja epidemiološke situacije u županiji donesena je odluka da ulazak roditeljima naših učenika u prostorije škole nije dozvoljen. Učitelji i razrednici će informacije posredovati telefonskim putem.
Hvala Vam na razumijevanju.

OS Tina Ujevića Vitina

Poštovani roditelji!
Nažalost, svjedoci smo pogoršanja epidemiološke situacije u našem okruženju koja nas ponovno obvezuje na pojačane mjere. Dolazak roditelja na informacije u školu moramo obustaviti na dva tjedna .Svjesni smo da je ovo period kada treba intezivno pratiti rad i učenje djeteta,ali ovom, nadamo se, kratkom pauzom pokušavamo smanjiti rizik da ne bi došlo do velikog broja zaraženih što bi dovelo do prekida redovite nastave.
Kao na početku ove školske godine vraćate se na komunikaciju sa razrednikom svoga djeteta preko mobitela i razredne roditeljske grupe.
Iskreno se nadamo da će ovaj period kratko trajati.

Srednja strukovna škola Ruđera Boškovića Ljubuški

Srednja strukovna škola Ruđera Boškovića Ljubuški obavještava svoje učenike i njihove roditelje da je došlo do pogoršanja epidemiološke situacije. Obustavljamo dolaske roditelja u školu,komunikacija se odvija s razrednicima,sve u cilju zaštite zdravlja učenika i djelatnika.
Hvala na razumijevanju,nadamo se da će sve ovo brzo proći.
Srdačan pozdrav!

error: Content is protected !!