Plasman Dinama u četvrtfinale Europske lige burno se proslavio u svlačionici “Modrih”, ali i ispred stadiona gdje je više stotina Bad Blue Boysa bakljadom proslavilo veliku pobjedu zagrebačkog kluba.

Nogometaši Dinama priredili su čudo nakon što su u uzvratnom susretu osmine finala Europske lige na stadionu Maksimir nakon produžetaka pobijedili Tottenham sa 3-0 i tako nadoknadili poraz 0-2 iz prve utakmice.

Tottenham je u Londonu slavio sa 2-0, no Dinamo je u uzvratu golovima Mislava Oršića (63, 83, 106) uspio prirediti senzaciju izborivši plasman u četvrtfinale.

U svlačionici Dinama se pjevalo i skakalo, a slavlju se pridružio i Zoran Mamić koji je u ponedjeljak podnio ostavku nakon što je Vrhovni suda presudio da mora na četiri godine i osam mjeseci u zatvor zbog sudjelovanja u izvlačenju 116 milijuna kuna iz Dinama.

U svlačionicu “Modrih” stigao je i portugalski stručnjak Jose Mourinho koji je hrvatskom prvaku čestitao i zapljeskao na plasmanu u četvrtfinale.

“Vatreno” je bilo i ispred stadiona Maksimir. BBB su se brzo organizirali i nekoliko stotina ih se okupilo kako bi bakljadom i pjesmom proslavili senzacionalan uspjeh.

Nakon nekog vremena pridružili su im se i igrači Dinama. Pjevale su se dinamove pjesme, skaniralo se Mislavu Oršiću….

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!