Ekonomistica i bivša manekenka Korana Gvozdić (38) blista u svojoj prvoj trudnoći. Otkad je početkom veljače na Instagramu otkrila da očekuje dijete sa zaručnikom Ivanom Šarićem (36), pratitelje oduševljava izgledom u blaženom stanju.

U posljednjoj objavi napisala je da u 27. tjednu trudnoće “izgleda kao medo, a hoda kao pingvin”, a za Gloriju.hr je otkrila još neke pojedinosti trudnoće. 

“Neopisivo sam sretna. Ali baš jako. I ne, nije da imam školsku trudnoću pa nemam nikakvih problema, ali nemam se srca žaliti. Sve što mogu je našaliti se i ići dalje ka cilju.

Fascinantno mi je gledati svoje tijelo kako dobiva drugi oblik. Te nove dobivene kile me ne opterećuju, samo želim da je beba zdrava” – ispričala je Korana, koja većinu trudnoće, prema preporuci liječnika, provodi mirujući.

“Hod pingvina, mislim da to prolazi većina trudnica u nekom periodu. Ovo što me ulovite na Instagramu su rijetki trenuci kada si dozvolim malo prošetati po gradu ili prirodi, a najsretnija sam kad me Ivan primi za ruku i kaže: Hajdemo te malo prošetat” – priča sretna trudnica.

U vezi s komičarem Ivanom Šarićem je od 2012., a 2016. su se zaručili tijekom romantičnog odmora na grčkom otoku Zakintosu. Spol bebe znaju, ali ga žele zadržati za sebe. Termin poroda joj je sredinom lipnja.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!