Nakon reprezentativne stanke rukometaši su nastavili natjecanje u Premier ligi. Iako ljubitelji rukometa u Ljubuškom nisu sumnjali u mogućnosti ove mlade momčadi Izviđača, ipak nisu bili baš uvjereni u stopostotni učinak skauta u ovoj tekućoj godini, bilo da se radi o prvenstvu ili kupu. Međutim, igrači su bili uvjereni da mogu. Uoči utakmice sa starim rivalom, Gračanicom, razgovarali smo s ponajboljim igračem Izviđača Milanom Vukšićem koji nam je na početku kazao:

„S obzirom na to kako smo se pripremili i uigrali mi smo tako nešto i očekivali, iako je bilo dosta utakmica i „nezgodnih“ gostovanja kao i ovo posljednje u Vogošći. Bila je to utakmica, kako se kaže, na jednu loptu i drago mi je da smo je dobili. Par puta smo izgubili utakmice jesenas na jednu loptu i sad nam se dio vratio“.

Pobjeda u Vogošći dala je novo samopouzdanje mladoj momčadi pa sad borba za titulu postaje stvarnost i realnost. Izviđač, Borac ili netko treći?

„Mi i Borac smo se malo odvojili, ali sad dolazi niz teških i jakih utakmica, pa će trebati izdržat taj tempo. Dalek je još put do titule, mogle bi odlučit i međusobne utakmice, ali o tom potom“.

U subotu dolazi „stari rival“ Gračanica koja još nije izgubila nadu da se može uključiti u borbu za vrh i koju treba shvatiti ozbiljno. Kako do novih bodova?

„Naravno, riječ je o discipliniranoj ekipi. Imaju nekoliko iskusnih igrača, a znaju dobro odigrati u obrani i biti opasni. Međutim, mi igramo doma i kao na svim utakmicama idemo na pobjedu. Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i nastaviti pobjednički niz“, rekao je popularni Mića.

Utakmica Izviđač – Gračanica igra se u subotu, 20ožujka, u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 18 sati.

error: Content is protected !!