JP Autoceste FBiH pokreće razne aktivnosti u okviru digitalne transformacije poslovanja, sa posebnim fokusom na unapređenje elektronske naplate cestarine (ACC).

– Od ožujka ove godine korisnicima elektronske naplate cestarine koju su na prepiad biling sustavu na Google i Apple trgovini dostupna je ACC mobilna aplikacija. Korisnicima ACC usluge aplikacija je nezaobilazni pomoćni alat – ističu iz Autocesta FBiH.

Kako bi se prepaid biling korisnicima omogućio jednostavniji, brži i sigurniji beskontaktni način dopune korisničkog računa, Autoceste FBiH su prateći suvremene trendove plaćanja osigurali ACC mobilnu aplikaciju. Inovativni servis online dopune ACC računa korisniku omogućuje dopunu korisničkog računa u realnom vremenu, u skladu sa najvišim zahtjevima sigurnosti, zaštite, tajnosti i točnosti podataka.

Korisnik putem ove aplikacije može, pored online dopune korisničkog računa, pratiti stanje računa, vršiti kontrolu i uvid u kretanje vozila,  te raditi raspodjelu novčanih sredstava. Dodatna pogodnost za pravna lica prepaid biling sustava sa većim brojem TAG uređaja se ogleda u mogućnosti kreiranja grupa TAG-ova na korisničkom računu za što jednostavnije upravljanje i praćenje troškova.

Unutar dvojezične aplikacije dostupne su i ažurne informacije o autocesti na Koridoru Vc te dokumenti koji se odnose na cestarinu.

Korisnik ACC mobilnoj aplikaciji pristupa uz pomoć korisničkih podataka koje je dobio prilikom pristupanja prepaid biling sustavu.

Korisnicima ACC usluge koji su na prepaid biling sustavu je dostupan i redizajnirani korisnički web portal, koji je organizacijski i sadržajno prilagođen da pruži što bolje i kvalitetnije korisničko iskustvo te sadrži sve navedene pogodnosti koje pruža i ACC mobilna aplikacija,priopćeno je iz Pressa JP Autoceste FBiH.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!