Pred odbojkašicama mostarskog SOK Mostar danas je uzvratna utakmica četvrtfinala doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine. Protivnice će ‘Sokicama’ biti igračice ŽOK Jahorina koje su prije 6 dana s 1:3 poražene od mostarskog tima i pred njima stoji težak zadatak vraćanja ove serije u svoju dvoranu na Palama. Mostarke su trenutni kvalitet i odličnu formu potvrdile gostujućom pobjedom te danas u svojoj dvorani imaju priliku domoći se, uz osvajanje Kupa FBiH, zasigurno najvećeg uspjeha u mladoj povijesti kluba. Za Pogled.ba je utakmicu najavila odbojkašica SOK Mostar Tereza Lucić.

“Moj tim i ja u subotu dočekujemo iskusnu ekipu Jahorine u našoj dvorani” – otpočela je Lucić i dodala:
“U prošloj utakmici protiv njih u gostima smo slavile s 3:1 i i u potpunosti smo zadovoljne i rezultatom i našim zalaganjem na terenu. Mi znamo koliko možemo u ovom trenutku te ćemo u subotu, uz dužni respekt, u utakmici tražiti potvrdu rezultata s Pala i plasman u povijesno polufinale doigravanja. Ne zanosimo se da će biti lako, znamo da igramo protiv iskusne ekipe i ekipe koja posjeduje određeni kvalitet, no isto tako smatram da smo u stanju potvrditi da smo u ovom trenutku kvalitetniji tim. Sigurno je da smo u prednosti i zbog činjenice da igramo na svom parketu iako se utakmice nažalost igraju bez publike. U svakom slučaju, vjerujem da ćemo mi biti te koje ćemo se pitati o svemu u ovoj utakmici te da ćemo se poslije svi skupa radovati plasmanu u polufinale doigravanje za prvaka” – kazala je Tereza Lucić

SOK Mostar i ŽOK Jahorina danas svoj susret igraju u dvorani na Bijelom Brijegu a susret se igra bez nazočnosti publike. 

Autor: B.B./Pogled.ba

error: Content is protected !!