U blizini Knina u nedjelju popodne pronađeno je tijelo mrtvog muškarca. Večernji list doznaje kako je riječ o bivšem prvom čovjeku zadarske SOA-e, Toniju Matasu, a koji je posljednju funkciju obnašao na funkciji direktora korporativne sigurnosti Hrvatske pošte.

“Danas u 12 sati Policijska postaja Knin zaprimila obavijest da se na području Kravlje drage (područje između Knina i Gračaca) u jednom vozilu nalazi mrtva muška osoba. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja potvrđena je dojava i mjesto je osigurano. U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku obavlja se očevid nakon čega će tijelo biti prebačeno u Opću i veteransku bolnicu Knin radi vršenja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti. O svemu poduzetom će posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku”, istakli su iz PU šibensko-kninske.

“Ne mogu vam potvrditi da je bivši prvi čovjek zadarske SOA-e napravio samoubojstvo niti da je ubijen” – rekao je za Večernji list policijski izvor potvrđujući da se Matasa spominjalo u aferi Vjetroelektrane u kojoj je jednu od glavnih uloga imala bivša HDZ-ova gradonačelnica Knina Josipa Rimac.  Matas je navodno ostavio oproštajno pismo.

Izvor:vecernji list

error: Content is protected !!