JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški, u suradnji s JP “Parkovi” d.o.o. Ljubuški, organizirala je postavljanje dvometarske pisanice oslikane motivima grada Ljubuškog u Parku hrvatskih banova, koja će krasiti grad za vrijeme predstojećih uskrsnih blagdana.

Mada bijahu predviđene i popratne aktivnosti svečanosti – ukrašavanje drvca pisanicama od strane polaznika dječjih vrtića te druženje s animatorima (zeko i dr.) iz Dječjeg svijeta “Ljubuški”, poradi pogoršanja epidemiološke situacije i uvedenih restrikcija, planirano je upriličeno znatno skromnije.

Naime, svečanosti je nazočilo 20 polaznika dječjeg vrtića „Ljubuški“ koji su pisanicama, nastalim na kreativnoj radionici, ukrasili drveće u gradskom parku. Isto će predstojećih dana u manjim grupama učiniti polaznici ostalih dječjih vrtića.

Ovom prigodom pozivamo sve, nadasve najmlađe, da, poštivajući izrečene mjere, posjete gradski park predstojećih dana i vide dvometarsku pisanicu oslikanu motivima grada Ljubuškog i ukrašavanjem drveća u parku pisanicama daju svoj obol blagdanskom ugođaju.

Izvor: iks-portal.info

error: Content is protected !!