Uprava rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb potpisala jednogodišnji ugovor s golmanom Filipom Ivićem.

Ivić je potekao u rukometnom klubu Zagreb, za koji je bio vezan 13 godina. Tada odlazi u poljski Kielce, zatim Gummersbach te od prošle sezone Celje PL.

Hrvatski je prvak s novim igračem dogovorio suradnju na godinu dana počevši od 1. srpnja 2021. Tako je uz Željka Musu i Ivana Čupića još jedno poznato rukometno ime pojačalo redove hrvatskog prvaka od iduće sezone.

– Prije svega se moram zahvaliti rukometnom klubu Celje PL s kojim sam dogovorio raskid ugovora. Zaista mi je tamo bilo lijepo ovih godinu dana i hvala im na korektnom i profesionalnom odnosu te im želim sreću u budućnosti. Došao sam kući, u svoj klub u kojem sam proveo 13 godina. Klub koji mi je dao sve u mojoj sportskoj karijeri, te mi priuštio najbolje rukometne trenutke. Htio sam se vratiti u Zagreb kako bi klub vratio na pobjedničke staze uz već poznata pojačanja od sljedeće sezone. Sigurno neće biti ni lagano ni jednostavno jer je EHF Liga prvaka iz godine u godinu sve jače natjecanje. Vjerujem u svoj klub, dobro se osjećam i siguran sam da ću opravdati svoj dolazak u rukometni klub PPD Zagreb. Veseli me što ću biti doma gdje su mi svi prijatelji i rodbina, ali i klub u kojem sam proveo najljepše trenutke. Jedva čekam novu sezonu i prvu utakmicu u Zagrebovom dresu, na potpisivanju je izjavio Filip Ivić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!