Nakon šokantnog intervjua koji su Meghan Markle i princ Harry dali Oprah Winfrey, čini se kako bi kraljica talk showa uskoro mogla napraviti razgovor s posrnulom pop princezom Britney Spears. Otkrili su to američkim medijima izvori bliski pjevačici jer ona želi otvoriti dušu i podijeliti sa svijetom sve što joj se događa posljednjih godina. Vidjevši koliko je ljudi podržava i osuđuje postupke njezina oca, Britney je navodno dobila samopouzdanje da konačno ispriča svoju verziju priče, a iako ne voli davati intervjue, osjeća da bi Oprah Winfrey bila savršena osoba za taj razgovor.

– Britney je razmišljala da progovori o svojoj prošlosti, uglavnom samo zato jer smatra da drugi ne bi trebali pričati njezinu priču. Oduvijek joj je bilo mrsko davati intervjue, ali ako se ikad na to odluči Oprah bi joj najvjerojatnije bila prvi izbor, rekao je izvor.

U javnost je nedavno izašao dokumentarac New York Timesa “Framing Britney Spears”, međutim u njemu se nije pojavila pjevačica, već samo njezini nekadašnji suradnici. U nekim trenucima mučan dokumentarac pokazao je da Britney još uvijek ima vjerne obožavateljice koju su joj veliki vjetar u leđa kad su se okupili u pokretu #FreeBritney (Oslobodi Britney) i tako joj dali podršku.

– Britney je u posljednje vrijeme puno sretnija, a njeni najbliži misle da je to jer je dobila tako veliku podršku svojih obožavatelja. Iako nije uspjela promijeniti svoju trenutnu situaciju, primila je milijune njihovih poruka na društvenim mrežama i osjeća se daleko shvaćenijom’, dodao je izvor blizak pjevačici.

Ona je nedavno angažirala odvjetnika koji će od nadležnih institucija tražiti da njezin otac Jaime Spears izgubi skrbništvo i tako prestane manipulirati njenim životom. Jaime je za američki NY Post progovorio o kampanji koja ga predstavlja kao oportunista koji želi kontrolirati emocionalni i financijski život svoje kćeri, unatoč tome što skrbništvo nad Britney ima već 12 godina.

– Volim kćer i svu svoju djecu. Ovo je naša stvar, privatno je”, objasnio je otac slavne glazbenice, koja je pod njegovo skrbništvo došla nakon teškog živčanog sloma prije više od 12 godina.

Sljedeće saslušanje održat će se 27. travnja, a Britney se nada da će sud proglasiti njezinu menadžericu Jodi Montgomery stalnim skrbnikom.

PIŠE VINKO PAIĆ/slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!