Krunoslav Rendulić više nije trener nogometaša Šibenika.

Nakon što je krajem siječnja Šibenik kao gost svladao Dinamo u Zagrebu, uslijedio je niz od osam utakmica bez pobjede, a Šibenik je izgubio posljednja tri dvoboja u HNL-u pa je vodstvo kluba reagiralo otkazivanjem suradnje treneru koji je bio na klupi od 2019. godine i koji ga je vratio u prvoligaško društvo nakon devet godina.

– Iskreno cijenimo njegovu profesionalnost i predanost prema svakom treningu, kao i vraćanje momčadi u prvu ligu i donošenje sjajnih pobjeda ove sezone. Želimo mu puno uspjeha u njegovoj trenerskoj karijeri kao i u privatnom životu. Uskoro će biti objavljen i novi trener koji će preuzeti vođenje prve ekipe, objavio je Šibenik.

– To je nogomet i legitimno pravo vlasnika kluba. Međutim, smatram da sam dosta toga napravio za Šibenik. Vratili smo se u prvu ligu, dobro stojimo na tablici unatoč krizi u koju smo upali. Dobili smo Hajduk i Dinamo u gostima, prvi put u povijesti. Sad idem doma odmoriti i vidjeti kako i što dalje, rekao je bivši trener narančastih sa Šubićevca dodavši kako je otkaz dobio putem SMS poruke.

Deset kola prije završetka prvenstva Šibenik se nalazi na šestom mjestu ljestvice s 26 bodova, dva više od sedmog Slavena Belupa i osme Istre 1961, četiri više od devetog Varaždina, odnosno šest više od posljednje Lokomotive.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!