Za područje Kavkaza kažu kako je jedno od najopasnijih mjesta na planeti. Iz ruskih kavkaskih republika stižu nam mnogi sjajni hrvači i MMA borci, no česte su vijesti o smrtnim slučajevima koji se vežu za neke od tih boraca.

Ovaj put se dogodilo ubojstvo Alana Khadzieva u Sjevernoj Osetiji, 31-godišnjeg MMA borca koji je prema pisanjima tamošnjih medija stradao u sukobu u jednom restoranu. On čak nije bio direktno umiješan u tučnjavu koja je izbila nego je navodno htio rastaviti strane kada je zadobio ubod nožem oko područja srca, prenosi Gol.hr.

Hitno je prebačen u bolnicu u Mozdoku, no liječnici ga nisu uspjeli spasiti.

U restoran je stigao s bratom koji je prema još nepotvrđenim informacijama navodno presudio ubojici.

”Kakav je on bio veliki čovjek. Jučer smo pričali, kako se ovo moglo dogoditi? Moja iskrena sućut obitelji. Toliko je još toga mogao napraviti…”, napisao je na Instagramu načelnik oblasti grada Mozdoka, Oleg Khabalov.

Ubijeni Khadziev bio je prvak u ruskoj organizaciji Full Contact Fighting MMA, a nastupao je i u sve popularnijim borbama bez rukavica.

Predsjednik MMA saveza Sjeverne Osetije, Ibragim Timilov, otkrio je zbog čega je ubijeni uopće bio tamo.

”Stigao je iz Moskve sa suprugom radi jednog vjenčanja. Prijatelji su ga pozvali u restoran, a stradao je dok je pokušao razdvojiti sukobljene strane.”

Izvor: Dnevnik.ba

error: Content is protected !!