Urednik gledane HRT-ove emisije „Nedjeljom u 2“ Aleksandar Stanković odlučio je javno objaviti iznos plaće koju prima na Prisavlju. 

“U posljednja 2-3 mjeseca više puta me napala saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske govornice) da sam bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobivam plaću preko 20 tisuća kuna. Tezu o tome da sam radio za Nadana Vidoševića plasirao je prije par godina Tomislav Čadež iz Jutarnjeg. Ta njegova teza je posebna sorta zlonamjernog idiotizma jer sam ga upozorio i javno i privatno da je to neistina, ali je i dalje nastavio pisati o tome”, naveo je Stanković. 

Potom je zaključio kako nikada ništa ni posredno ni neposredno nije radio za Nadana Vidoševića, ili HGK.

“Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam. Drugo, neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 tisuća kuna. Moja plaća je 13.628,27 kn. i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u.

Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna pa se valjda za*ebala. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali kita! To si ti, Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim snovima” – napisao je Stanković na Facebooku.

PIŠE ANITA BELAK KRILE/slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!