Maja Šuput, koja je nedavno postala majka, napokon je objavila ime koje je sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim odabrala za svojeg sinčića. Maleni će se zvati Bloom Tatarinov, piše Jutarnji.

O neobičnom imenu za svojeg podmlatka fanove je obavijestila putem Instagram profila te usput objavila i nekoliko fotografija preslatkog dječačića.

‘Bok ekipa, konačno da se i ja javim… Nakon što ste mjesecima, htjeli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici.

Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i s osmjehom u glasu. Bit će da su baš jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka, a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom’, napisala je u sinovo ime ponosna mama Maja.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!