Slavna američka tenisačica Serena Williams nahvalila je prijateljicu Meghan Markle u razgovoru za program “Shine Series”, brenda obuće Stuart Weitzman, čija je Serena globalna ambasadorica.

Govoreći o prijateljstvu sa suprugom princa Harryja, Serena je Meghan nazvala “najsnažnijom osobom” koju poznaje, kazala je kako je vojvotkinja od Sussexa divna osoba, utjelovljenje snage, samopouzdanja i nesebičnosti.

Osvajačica 23 Grand Slam turnira kazala je kako se divi načinu na koji se Meghan nosila sa svime što joj se događalo, svakog se trenutka boreći s neistinama o sebi.

Serena kaže kako želi biti sigurna da će njezina kći Olympia, koju ima sa suprugom Alexisom Ohanianom, odrastati u svijetu u kojemu žene ne uništavaju jedna drugu, da će biti inspiracija njoj i sljedećim generacijama djevojčica da vjeruju da je sve moguće i ponajprije da vjeruju u same sebe.

Meghan i Serena prijateljice su od 2014. godine kad su se prvi put intenzivno družile na DirecTV Beach Bowlu iako su se nakratko susrele 2010. godine na Super Bowlu.

O druženju 2014. godine, Meghan, koja je tada glumila u seriji “Suits”, pisala je na svom blogu “The Tig”, koji je ugasila uoči udaje za princa Harryja.

‘ODMAH SMO KLIKNULE…’

“Odmah smo kliknule, snimale fotografije, smijale se i razgovarale ne o sportu ili glumi, nego o svim stvarima koje zanimaju djevojke. Tako je počelo naše prijateljstvo”, napisala je Meghan.

Serena je branila prijateljicu i nakon kontroverznog intervjua s Oprah Winfrey.

Slavna tenisačica, koja je bila među gostima na Meghaninu i Harryjevu vjenčanju u Windsoru, na Twitteru je opisala Meghan kao “nesebičnu prijateljicu koja me svaki dan uči što znači biti uistinu plemenit”.

“Njezine riječi ilustriraju bol i okrutnost koje je iskusila. Iz prve ruke znam kako institucije i mediji koriste seksizam i rasizam protiv tamnoputih osoba kako bi nas omalovažavali, slomili i demonizirali.

Želim da Meghanina kći, moja kći i vaša kći žive u svijetu koji pokreće poštovanje”, napisala je Serena, među ostalim, nakon prikazivanja intervjua što su ga Meghan i Harry dali Oprah.

PIŠE M. Č./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!