“Moj djed seksualno je zlostavljao sestru i mene u dobi kada smo bile djevojčice” – tvrdi Sharon Stone u knjizi memoara “The Beauty Of Living Twice”.

63-godišnja glumica koja je svjetsku slavu stekla filmovima ‘”Sirove strasti” i “Casino” kaže kako su njezina sestra Kelly i ona donijele zajedničku odluku da sa svijetom podijele ovu traumu, unatoč prvotnom protivljenju njihove majke Dorothy Marie.

“Kelly i ja pričale smo s majkom o tome, a ona mi je nakon razgovora napisala pismo u kojem je navela da su joj ove informacije zbunjujuće.

Bila je užasnuta tim otkrićem, no, nakon razgovora s mojom sestrom počela je prihvaćati da se to doista dogodilo” – kazala je Stone za The New York Times, kako prenosi Jutarnji.

PREKROJILA NEKE DIJELOVE

“Moja majka o svemu je pristala otvoreno pričati sa mnom kad sam joj pročitala dijelove svojih memoara. Bila je kod mene par dana u vrijeme kada sam se oporavljala od gripe, ležala je do mene u krevetu, dok sam ja završavala knjigu.

Nakon otvorenog razgovora, koji je trajao sat i pol, prekrojila sam neke dijelove knjige koju sam potom posvetila majci” – ispričala je glumica, čija se knjiga u prodaji očekuje 30. ožujka.

Sharon Stone tvrdi kako je pisanje memoara “The Beauty Of Living Twice” za nju bilo oslobađajuće iskustvo, a na pisanje ju je potaknuo moždani udar, koji ju je 2001. godine gotovo ubio.

Trostruka majka uskoro će gostovati kod Oprah Winfrey, s kojom bi trebala pričati o tome kako se osjećaju žene nakon četrdesete, u razdoblju kada im “moćni muškarci otvoreno govore da više ne vrijede”.

“Kako starimo, strašno je osjećati pritisak onih koji nam govore kako je naša vrijednost s godinama umanjena. To jednostavno nije tako. S godinama i iskustvom naša vrijednost u društvu trebala bi se povećavati” – smatra glumica.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!