Jučer je Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru održao webinar na temu pisanje studentskih projekata. Predavanje o pisanju studentskih projekata je održao Ivo Čarapina, dugogodišnji aktivist u nevladinim udrugama i bivši predsjednik Studentskog zbora. Webinar je pogledalo više od devedeset studenata.

Kao i svake godine do sada Studentski zbor raspisat će natječaj za financiranje studentskih projekata, a jučer su studenti Sveučilišta u Mostaru imali priliku naučiti kako pravilno napisati projekt, te povećati svoje šanse da baš njihov projekt bude izabran od strane SZ-a.
„Uz poznavanje engleskog jezika, rada na računalu, pisanje projekata je treća vještina globalno uspješnog čovjeka. Današnji studenti bi trebali znati napisati projekt ako misle biti uspješni u svojoj struci.“ govori Ivo Čarapina, te dodaje kako je zadovoljan sa današnjim predavanjem i zahvaljiva se Studentskom zboru na pozivu.

Na početku webinara predsjednica Studentskog zbora Marija Baruna pozdravila je prisutne studente i kazala kako Studentski zbor uskoro raspisiva natječaj za financiranje studentskih projekata, te je ovom prilikom zbor htio pokazati studentima kako da što bolje i uspješnije napišu projekt. „Vještina koju ćete danas naučiti, ne samo da će Vam pomoći tijekom studija već i dalje u životu.“ govori Barun. Na kraju se predsjednica zbora zahvalila Ivi Čarapina na izdvojenom vremenu za ovo lijepo i uspješno predavanje.

Webinar možete pogledati na ovoj poveznici: https://youtu.be/7T6tXQA-HBU.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!