Pjevačica Marija Husar Rimac ne zna što bi više mogla poželjeti, nakon što je u 46. godini prirodnim putem zanijela i rodila, uživa u ovim predblagdanskim danima sa suprugom Vjekoslavom te sinovima Ivanom i Nikom.

Pjevačica nikad nije voljela javno izlagati svoju obitelj, no nakon što je za to dobila zeleno svjetlo od supruga i starijeg sina, ali i mame koja se željela pohvaliti prekrasnim unucima Ivanom i Nikom, za Gloriju je ipak učinila iznimku.

Djelomično i zato da bi u ova teška vremena podijelila radost s drugima i pokazala da se i naizgled neostvarive želje mogu ispuniti.

“Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja.

Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020.

Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece.

Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: ‘Mama, ja bih želio jednog malog bracu’.

Na to sam se nasmijala i rekla mu: ‘I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve’. I evo, stiže nam braco” – ispričala je Marija u listopadu u intervjuu za Gloriju.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!