Naš poznati nogometni reprezentativac Andrej Kramarić u srijedu poslijepodne oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Mijom Ćurković u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu uz nazočnost samo najbliže obitelji i kumova, piše Jutarnji.

Nakon četverogodišnje veze par je odlučio ozakoniti svoju ljubav kod matičara, a najavili su da će crkveno vjenčanje pričekati neke bolje dane kada će uz njih moći biti obitelj i brojni prijatelji.

image

Ono što je nedavno razveselilo sve njegove prijatelje, ali i cjelokupnu sportsku javnost jest Kramarićeva izjava kako bi najesen trebao postati tata.

– Mladenka je sjala u kratkoj bež haljinici s tijarom na kosi, dok je mladoženja odjenuo modro odijelo koje je krasila crna leptir-mašna, ispričao nam je jedan njegov prijatelj dodajući da je sve bilo vrlo intimno i emotivno baš kako i priliči ovom paru.

Par je u vezi gotovo četiri godina, a kako piše Gloria, njihova ljubavna priča počela je sasvim slučajno.

Andrej je naletio na nju te je pitao prijatelja tko je ta cura, na što se ovaj nasmijao jer mu nije bilo jasno kako je ne poznaje. Njihov susret zaista je bio sudbonosan jer ga je Mia, kako je rekao u intervjuu za Gloriju, osvojila na prvi pogled.

image

– Mia je žena mojih snova i moja najveća podrška – rekao je zaljubljeni nogometaš.

No, ni Mia nije odoljela Andrejevom šarmu pa su vrlo brzo ušli u vezu. Na ljeto 2017., samo godinu dana nakon što je Andrej počeo igrati za njemački klub Hoffenheim, već su zajedno putovali i družili se koliko su to mogućnosti dozvoljavale. Iako mnoge veze na daljinu završe prekidom, njih dvoje su primjer kako daljina ne mora biti problem ako se par dovoljno trudi.

Mia je zbog studija veterine dio godine provodila u rodnom Zagrebu, no otkako je krajem rujna 2020. stekla titulu doktorice veterinarske medicine, više je ništa nije moglo zadržati daleko od Andreja. Jedva je dočekala preseliti se k njemu u gradić Heidel­berg na rijeci Neckar.

image

Inače, Andrej Kramarić u nedjelju je morao napustio reprezentaciju zbog ozljede gležnja desne noge, ali srećom to ga nije spriječio da uplovi u bračne vode, dodao je naš sugovornik dok je Andrej neposredno nakon ozljede za Sportske novosti kazao:

– Boli me malo taj gležanj desne noge, idem na terapije. Nije to ništa strašno, ali ponavlja se. Već sam nekoliko puta imao takvu situaciju, bio bih izvan treninga 3-5 dana i potom se vratio.

Očito ću morati to shvatiti ozbiljnije i vidjeti kako da se više ne događa. Iskrenuo sam zglob na utakmici s Ciprom, gurnuo me njihov igrač, pa su naši vikali “penal”, ali nisam pao zato što me gurnuo, nego sam krivo stao kod doskoka i osjetio jaku bol – kazao je Kramarić, koji je zbog tog gležnja protekle jeseni duže bio aut.

image

PIŠE PSD

error: Content is protected !!