Najljepši mogući dar za Uskrs dobili su Iva Šarić (32) i Bruno Petković (26) – bivša manekenka, danas voditeljica i novinarka donijela je na svijet njihova sinčića u poznatoj privatnoj klinici. Dali su mu ime Adrian, ekskluzivno doznaje gloria.hr.

Hrvatskom nogometnom reprezentativcu i Dinamovu igraču mali Adrian je prvo dijete, dok je njegova partnerica postala treći put majka nakon što je u braku s bivšim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom rodila sinove Carlosa i Leona.

Ljubavna priča Ive i Bruna započela je krajem 2019. nakon njegova gostovanja u HTV-ovoj emisiji “Klub 7” za koju je Iva tada napravila ekskluzivni intervju s budućim partnerom i ocem svojega trećeg djetata. Tijekom njihova razgovora Bruno je otvoreno odgovarao na pitanja i nasmijavao je svojim dosjetkama. Tom prigodom je i na njezin upit je li u ljubavnoj vezi rekao kako je slobodan i uživa u slobodi.

No, nije dugo trebalo da dvojac postane par. Prošlog proljeća dvaput su uhvaćeni zajedno, a premda su svoju intimu nastojali skrivati ubrzo je stigla potvrda njihove ljubavi u vidu Ivine trudnoće. 

PIŠE L.M./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!