Što se točno događalo kobne srijede u domu malene djevojčice kod Nove Gradiške? Tajnu očito samo zna majka, ali baka preminule curice za dnevnik.hr u detalje je opisala što se događalo samo nekoliko minuta nakon što je djevojčica završila s teškim, a poslije se pokazalo i fatalnim ozljedama.

– Čula sam kako je zaplakala i vrisnula. Čula sam joj mater… Dok sam ja izletila… Nikad, nikad u pidžami nisam izletila. Izletila sam da vidim. Ona *** drži u rukama, dijete mrtvo, leti niz ulicu i zove njega. Što je bilo, ona kaže, eto, gotovo je, mrtva je. Umivali su dijete, ja sam stavila maloj ovako ruku na prsa, srce ovako radi. To nikad nisam vidjela. I on kaže hitna, vozi na hitnu. Ne hitna, ne hitna, otići će nam djeca, otići ćemo u zatvor. On je dijete stavio u auto i odvezao na hitnu – rekla je baka preminule djevojčice za dnevnik.hr dodajući da je majka i ranije djetetu prikrivala ozljede.

– Šminkom, sjenilo. Ja vidim, ja nisam ni primijetila da je dijete imalo plavetnilo ispod očiju. Što da ja vama kažem? Što ja vama na to imam reći? Nije mi dala unuku, ja sam išla u Centar. Čim sam vidjela prvu masnicu na mojoj unuci, ja sam otišla u Centar, prijavila sam je – kazala je baka koja nema lijepih riječi ni za svog sina.

– Njega ne branim, nek’ je moj sin. Ja samo mogu reći – ako je znao, a morao je znati. Kad sam mu rekla ”dijete je plavo”, ona je njemu rekla ‘udarilo se dijete’. Svi su oni zakazali. Svi su oni zakazali. Centar. On kao otac!

Kaže da je prijavila i da dijete ima svrab.

– Ja sam to prijavila, sad vam kažem. Ja sam otišla u četvrtak i rekla sam: ‘Molim vas, sad sam došla i neću više doći, nemojte reći da sam ja bila. Maloj opada kosa, mala sva je po vratu izgrebana, mala je plava, mala jednostavno, kako da vam kažem, utučena. Molim vas, spašavajte dijete! Zašto ste dijete uzeli iz obitelji? Molim vas, spašavajte dok nije kasno, ona nju maltretira.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!