Trener Liverpoola Juergen Klopp kritizirao je svoje igrače nakon poraza 3:1 od Reala u prvom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka, no osvrnuo se i na sudačku izvedbu.

Obrana Redsa dopustila je prvom dijelu golove Viniciusu Junioru i Asensiju, a Salah je u nastavku zabio važan gol u gostima. Potom je ipak Real postigao i treći gol.

– Dopustili smo da im bude lagano. Ako želiš u polufinale, moraš to zaraditi. Danas nismo radili dobre stvari, posebno u prvom poluvremenu. Ne možeš se braniti od Reala tako ako im predaješ loptu u krivim trenucima uz toliko pogrešnih dodavanja, moramo biti koncentriraniji u posjedu lopte. Jedina dobra vijest je da imamo još i uzvratni susret. Taj jedan gol i solidno drugo poluvrijeme daju nam ipak nadu za uzvratnu utakmicu, rekao je njemački stručnjak.

Kritizirao je i suca zbog nedosuđenog prekršaja uoči drugog gola Reala:

– Bio je to čisti prekršaj na Maneu, a sudac, stvarno ne razumijem što je radio i gdje je gledao. I kasnije, kad god bi Mane pao ostajao je nijem. Rekao sam mu to nakon utakmice. Ipak, nije nam sudac kriv za poraz, jednostavno nismo bili dovoljno dobri, zaključio je Klopp. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!