Nogometaši Dinama u prvoj su utakmici četvrtfinala Europske lige izgubili na stadionu u Maksimiru od Villarreala sa 0-1 (0-1).

Igrači zagrebačke momčadi bili su nezadovoljni rezultatom nakon utakmice, ali vjeruju da mogu do prolaska u polufinale nakon uzvrata.

– 1:0 rezultat, mislim da je realan, iako smo u prvom dijelu imali izraženih prilika za gol nismo u završnici bili kao inače. Kaznili su nas, nakon jedne nesmotrene situacije u našem šesnaestercu, što je preokrenulo tijek utakmice. No, 1:0 nije nedostižno, nadoknadili smo protiv jače ekipe i veći zaostatak. Idemo dati sve od sebe u Španjolsku i probati pobijediti, smatra Kristijan Jakić te nastavlja:

– Igrali smo svoju igru, donijela nam je neke prilike, bile su dobre, ali u završnici smo bili malo nesigurni. No, sve će to doći na svoje u četvrtak.

– Mislim da možemo bolje, nismo pokazali maksimum, trebamo biti odlučniji u uzvratu. Imali smo prilike u prvom poluvremenu, ali trebamo ih bolje iskoristiti. Čeka nas još 90 minuta, treba poginuti na terenu i izboriti se prolaz. Znamo da igraju na ovoj razini već nekoliko godina, ali mi moramo biti kompaktniji u uzvratu i iskoristiti prilike, rekao je Joško Gvardiol.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!