Natjecanje u rukometnoj Premier ligi BiH polako se približava završnici, do kraja prvenstva ostalo je još osam kola, a natjecanje u Kupu stiglo je do četvrtzavršnice. Pred skautima je niz od nekoliko teških utakmica, kako u prvenstvu, tako i u Kupu, a prva „meč lopta“ je u Trebinju. Kako slijedi naporan mjesec jako je bitno da su igrači zdravi, jedan od oporavljenih je i Nikola Primorac koji se dugo oporavljao od ozljede, a sad je u pogonu i ima sve veću minutažu.

„Iz dana u dan je sve bolje i nemam nekih problema. Minute na parketu ne dolaze same od sebe, treba ih zaslužiti. Treniram i radim najbolje što mogu i nadam se da neću imati problema. U kratkom periodu imamo nekoliko teških utakmica u prvenstvu i kupu i trebat će nam svaki igrač“, rekao nam je Nikola.

U preostalih osam kola u prvenstvu Izviđač ima četiri teška gostovanja, a prvo je u subotu u Trebinju kod Leotara, kakvi su Trebinjci?

„Dosta su dobri. Vanjska linija im je ok i ona postiže najviše golova. Imaju i dobrog vratara, pa neću otkriti ništa novo ako kažem da su nezgodan protivnik, pogotovo na svom parketu. Međutim, s maksimalnim zalaganjem i pravom igrom možemo ih pobijediti i primaknuti se korak bliže naslovu“, kaže Nikola.

Nakon gostovanja u Trebinju slijedi prva utakmica četvrtfinala Kupa protiv Borca u Ljubuškom, po mnogima finale prije finala, gdje skauti imaju ambicije doći do kraja. Utakmica Leotar – Izviđač igra se u subotu, 10.travnja, u 16,30 sati.

Mile Kraljević / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!